Adoptionsåterresa till Kina

INSPIRATION – SKRÄDDARSYDD RESA

Svensk-Kinesiska Resebyrån har många års erfarenhet av att skräddarsy återresor till Kina för adoptivfamiljer, både för enstaka familjer och större grupper.

Vi har egna kontor i Peking och Shanghai vilket ger oss unika möjligheter att i minsta detalj arrangera just er resa. Vi hjälper naturligtvis till med att boka upp besök på barnhemmet i den by/provins som barnet kommer ifrån.

Viktig information inför er adoptionsåterresa

Intresseanmälan

  Reseinformation

  ingår i priset

  En speciell upplevelse för hela familjen

  En återresa är en mycket speciell upplevelse, för hela familjen. Det blir ett minne för livet och kanske den första resan av många.

  En återresa kan också sätta igång många tankar hos barnet. Detta ställer stora krav på oss som researrangör. Därför anpassar vi programmet tillsammans med er, så att ni får den upplevelse ni förväntar er.

  Att ni har tid för reflektioner och samtal och att ni känner er trygga under hela resan.

  Övrig information

  Kombinera barnhemsbesök med andra aktiviteter

  Många av våra familjer som gjort återresor med oss, väljer att kombinera besök på barnhemmet med ett par dagars guidade utflykter.

  De flesta väljer att lägga in ett par dagar i Peking eller Shanghai. Ni kan lära er bygga och flyga en egen drake,  kanske promenera på den Kinesiska muren i Peking eller se en akrobatik show.  Laga dumplings i Shanghai för att nämna några förslag på aktiviteter för hela familjen.

  Resor du kanske också tycker om