Disney i Shanghai

7 DAGAR SHANGHAI
INSPIRATION – SKRÄDDARSYDD RESA!

2016 öppnades portarna för Disneyland i Shanghai. Här har man tagit Walt Disneys traditioner till en ny nivå med nya tekniskt innovativa attraktioner och det högsta och mest interaktiva sagoslottet någonsin. Kombinera traditionella sevärdheter med en oförglömlig upplevelse i Disneys sagor. Här kommer ett förslag på ett reseupplägg. Självklart går det bra att anpassa den till just era önskemål.

Program

DAG 1

Avresa från Sverige. Middag och frukost serveras ombord

DAG 2 SHANGHAI

Ankomst till Shanghai på förmiddagen. Engelsktalande transferguide möter upp i ankomsthallen och för er med transferbuss till ert centralt belägna hotell nära Disneyland. Incheckning och egen tid. Lunch och middag på egen hand.

DAG 3 Disneyland

Efter frukost erbjuder hotellet egen transfer till Disneyland Shanghai. Heldag på egen hand. Hotelltransfer på eftermiddagen/kvällen tillbaka till hotellet.
Lunch och middag på egen hand.

DAG 4 GUIDAD STADSRUNDTUR SHANGHAI

Efter frukost möts ni av engelsktalande guide som för er till väntande transfer. Ni börjar dagen med att vandra runt i Shanghais fina gamla kvarter. Ni fortsätter till YuYuan-trädgården, en klassisk trädgård från Mingdynastin. Därefter intar ni er lunch för att sedan fortsätta till en av landets allra främsta samlingar av konst och historiska föremål på Shanghai Museum. Ni åker upp till 119:e våningen på Shanghai Tower i Pudong och beundrar utsikten över denna fantastiska stad. Middag på egen hand.

DAG 5 VATTENSTADEN TONGLI

Efter frukost möts ni av engelsktalande guide som för er till väntande transfer. Transfer cirka en timme till Tongli. Efter ankomst vandrar vi runt i de små butikerna och trånga gränderna och upplever historiens vingslag. Vi äter lunch på en lokal restaurang. Senare transfer tillbaka till Shanghai. På kvällen får ni uppleva en spektakulär och fartfylld akrobatikföreställning. Lunch och middag ingår.

DAG 6

Fri dag med möjlighet att utforska staden på egen hand.

DAG 7

Transfer till flygplatsen för hemresa till Sverige.

Intresseanmälan

    Reseinformation

    Resor du kanske också tycker om