Om oss

OM OSS

Svensk-Kinesiska Resebyrån AB bildades 1978 och har under åren varit marknadsledande och största arrangör av resor till Kina från de nordiska länderna. Genom åren har tiotusentals resenärer rest med oss till Kinas alla hörn.

Svensk-Kinesiska Resebyrån har skapat resor till Kina i över fyra decennier. Under tiden har mycket förändrats. Den gamla kultur vi förknippar med Kina finns kvar, samtidigt som Kina utvecklats till en av världens starkaste och modernaste ekonomier. Resandet har under samma tid också förändrats, kraven på upplevelser har förändrats. Kraven på kvalitet och service har ökat, behov av ledigare program och fler valmöjligheter likaså.  

Våra resor speglar naturligtvis den här utvecklingen, och idag har vi ett stort och varierat utbud av färdigpaketerade gruppresor. Vi hoppas att du ska kunna hitta en resa som passar just dig, oavsett om du vill uppleva Shanghai på egen hand eller göra en omfattande rundresa till Hunan och Guizhou. Vi erbjuder också skräddarsydda resor till Kinas alla hörn, både för enskilda resesällskap och större grupper och företag.

Sedan 2015 tillhör vi Lotus Travel Group. En resegrupp med lång erfarenhet och många nöjda, återkommande resenärer både till och från Asien. Tillsammans med våra systerföretag Lotus Travel och Scandinavian Perspectives har vi troligtvis marknadens största Kinaerfarenhet och erbjuder resor med hög kvalitet, till bästa pris.

Minnesvärda resor förutsätter trygghet, kunskap och information. På våra kontor i Kina finns alltid personal på plats, i rätt tidszon och våra svensktalande guider ger dig som resenär det där lilla extra som gör resan till en speciell upplevelse.

Vårt sätt att arbeta är att ta ansvar för hela resan och varje liten detalj, både före och under resan. Och när du kommer hem vill vi att du ska känna att du har varit väl omhändertagen och att du upplevt något stort. Vi på Svensk-Kinesiska Resebyrån är inte bara specialister på Kinaresor. Vi är också specialister på reseupplevelser.

Trevlig resa!

KONTAKTA OSS

08-10 88 24

Telefontid:
Måndag–fredag:         Öppet 09.00–17.00
Dag före helgdag:       Öppet 09.00-13.00

Norra Station. Sankt Eriksgatan 117, Hiss C, 6 tr.

Du är varmt välkommen att besöka oss för en personlig resekonsultation, du får gärna förboka ditt besök via mail eller telefon.

Svensk-Kinesiska Resebyrån
c/o Norra Station
Sankt Eriksgatan 117
S-113 43 Stockholm
Sverige

info@svenskkinesiska.se

559064–1899

SE559064189901

Stockholm

Vi har ställt alla erforderliga resegarantier till kammarkollegiet i enlighet med resegarantilagen.

Läs mer här