Sagt om oss

Sagt om oss

”Tack snälla Malin på Svensk-Kinesiska Resebyrån för ditt tålamod, dina goda idéer och ditt fantastiska tålamod. Marie H.”
Oktober 2019 – Skräddarsydd resa till Shanghai, Xian & Peking 

”Vilken resa vi har gjort! Vi hade höga förväntningar innan och denna resan uppfyllde allt. Vi återkommer gärna och reser med er igen. Vår guide Wang Zheng Gustaf var påläst ochkunnig. Han gav oss all service, hjälpsam och var dessutom trevlig, snäll och hade humor!!
Oktober 2019 – Kinas Metropoler 10 dagar

”Jag är mycket nöjd med min Lhasa resa via Svensk-Kinesiska resebyrån. Fick allt jag önskade/bett om. Suveränt bemötande under hela boknings perioden. Mina bästa rekommendationer. Mikael B.”
Oktober 2019 – Skräddarsydd resa till Tibet 

”Makalösa Kina är en fantastisk resa. Med rätt guid, Gustaf, vilken vi hade gav resan så mycket mer än vad vi kunde förvänta oss.”
Augusti 2019 – Makalösa Kina 12 dagar

”Under de dagar vi var i Kina upplevde vi mer än jag kunnat vänta mig att man skulle få in i 10 dagars program. Vi tyckte att det var en helt fantastisk resa, reseledare, utflykter, gruppen vi reste med – allt överträffade våra förväntningar. Vi tackar för en helt underbar resa! Marina och Leif Lahtinen”
April 2019 – Pionfestivalen i Luoyang i samarbete med Svensk Pionsällskapet

”Den bästa resa jag någonsin medverkat i, med guiden Helena som var fullständigt outstanding. Hon äger kunskap och tillmötesgående utöver det mesta. Anders E.”
September 2018 – Kina Runt 15 dagar

”Vi har haft en fantastisk resa till Kina och är väldigt nöjda med resa/upplägg och guidning. Hans var kunnig, hjälpsam och tillgänglig under hela resan och gav verkligen resan ett mervärde. Var rädd om denna guidernas stjärna! Med detta vill vi sända ett stort TACK till Svensk-Kinesiska Resebyrån och Hans för en resa vi sent kommer att glömma.”
Maj 2018 – Makalösa Kina 12 dagar

”Hej Hans, Nu åter hemma efter härliga veckor i Peking och Shanghai under din guidning och ville bara med några rader tacka dig för ett mycket bra jobb! Vi har fått en väldigt fin bild av Kina, både den gamla kulturen och det nya som ju är väldigt modernt och västerländskt. Renheten och säkerheten i städerna är ju också fantastiska!
Vi hade också fina dagar i Shanghai efter att ni åkt, många olika platser besöktes så vi vandrande runt trots den höga temperaturen, över 43 och kändes som nästan 50, fantastiskt stad!  Totala promenaderna i Kina summerade upp till 14 mil så fin semester på det viset också.
Vi kommer att besöka Kina igen!
Juli 2017 – Kinas Metropoler

”Var rädd om guiden Gustaf – finns ingen bättre. Gustaf och en helt suverän grupp gjorde resan till en succé!”
September 2016 – Makalösa Kina 

”Jag är mycket nöjd med resan. Välorganiserad! Jag tycker verkligen att resan uppfyllde alla mina förväntningar och mycket mer! Det blev många nya intryck av Kinas samhälle och kultur. Landet var intressant och man fick verkligen inblick i kultur, natur, samhällsfrågor, historia och religion. Hade önskat lite mer fritid att bara kunna gå runt på vissa ställen på egen hand för att kunna få en känsla för varje ställe. Vår guide Hans var kanon! Han var helt fantastisk, påläst, trevlig, omtänksam, rolig och bjöd ofta på sig själv. Mycket skratt! Många arbetstimmar för honom! Man kände sig verkligen välkommen och omhändertagen! Resan var makalös och oförglömlig! Tusen tack!”
Augusti 2016 – Makalösa Kina – 12 dagar 

”Kjell var en fantastisk guide – allmänbildad, generös med sin person, humoristisk och spred värme och glädje i gruppen. Han hade koll på läget! OCH VAD MYCKET VI HANN VARA MED OM!!”
April 2016 – Kinas rika skatter – 12 dagar

”Allt fungerade utmärkt! Fantastiskt bra, kunnig och sympatisk guide. Bästa betyg till Hans! Organiserade utflykterna och besöken på ett bra sätt. Vi fick uppleva otroligt mycket, men det kändes ändå inte stressat.”
April 2016 – Kinas huvudstäder – 10 dagar

”Hans var en fantastisk guide. Personlig, kunnig, inkännande, rar. Åtgärdade direkt om något inte var bra. Perfekt med en inhemsk guide som pratar så bra svenska men berättar med kinesiskt perspektiv. Skulle gärna vilja att resan var ett par dagar längre i Guilin och Suzhou.”
Mars 2016 – Kina runt – 15 dagar

”Peter i Peking var en mycket bra och trevlig guide som hade stor kännedom om både Kinas samhälle och historia och Sveriges samhälle. Han pratade mycket bra svenska och bidrog till att resan blev mycket bra. Mycket fint hotell med bra läge.”
Mars 2016 – Peking express – 8 dagar