Varför resa med oss?

Varför resa med oss?

VI KAN KINA
Oavsett om du är resvan eller om du tidigare bara rest litegrann, kan Kina kännas svårt att ta sig an på egen hand. Språket, storleken och den främmande kulturen kan kännas knepiga att förstå sig på – och det är därför vi finns! Vi kan Mittens Rike utan och innan och kan hjälpa dig att navigera detta väldiga land. Vi hjälper dig med allt från val av resa till vilken restaurang som är bäst i Peking just nu. För vi kan Kina. Allt du behöver göra är att fråga!

VI FINNS DÄR FÖR DIG
Vi är en liten, personlig resebyrå som sätter kunden i fokus. Här har vi inga långa telefonköer eller stressade medarbetare. Vi tar oss tid för alla våra kunder och svarar på alla de frågor och funderingar som kan uppstå inför en Kinaresa. Vi hjälper dig med alla detaljer kring resan så att du får ut maximalt av din vistelse. Vi ger det där lilla extra som gör din resa till ett minne för livet.

VI HAR ERFARENHETEN
Vi har anordnat resor till Kina sedan 1978 och har lärt oss en hel del genom årens lopp. Vår erfarenhet har gett oss stor kunskap om hur man bäst lägger upp en resa för att den ska bli så bra som möjligt för kunden. Vi vet vad man absolut måste besöka och vad man kan hoppa över.

VI HAR SVENSKTALANDE GUIDER
Våra färdledare, även kallade guider, utgör en unik samling engagerade och entusiastiska Kinakännare. Vi har dels svenska färdledare som följer med gruppen från Sverige, och dels kinesiska svensktalande färdledare som möter gruppen i Peking. De är välutbildade och erfarna och har lett rundresor till många delar av Kina.

VI HAR KONTAKTERNA
Genom åren har vi byggt upp ett stort kontaktnät i Kina. Då vi även har kontor i både Peking och Shanghai kan vi hjälpa till med att ordna besök på företag, organisationer, skolor och barnhem. Detta gör också att vi kan erbjuda riktigt bra priser på våra resor.

VI INKLUDERAR DET MESTA
”Inte hade jag trott att så mycket skulle ingå i priset, mycket mer än vad som framgick av katalogen”, får vi ofta höra från förvånade resenärer. Men så är det. Vi på Svensk-Kinesiska inkluderar mycket i priset. I de flesta av våra resor ingår verkligen precis allt. Ibland har du tid för egna strövtåg och vi kan då alltid hjälpa dig med förslag på extra utfärder eller programinslag.

VI STÅR FÖR TRYGGHET
När du reser med oss kan du känna dig säker på att resan genomförs på ett tryggt och genomtänkt sätt. Vi är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen och har ställt erforderlig resegaranti till Kammarkollegiet. Vi vill att du känner dig trygg när du reser med oss och gör vårt bästa för att hjälpa dig hela vägen. Vi har journummer både i Sverige och i Kina som alltid finns till hands för våra resenärer.